Reparation och garanti

För reparationer eller garanti, kan du kontakta info@bertschat.se och ange ditt ordernummer. Du får hjälp så snabbt som möjligt. Då detta är tekniska produkter, kan våra experter ofta lösa problemen på distans. Om detta inte är möjligt, skickar vi en returetikett. Då kommer din produkt att undersökas noggrant.

Till reparationsportalen

VANLIGA FRÅGOR

Alla produkter som köps från BERTSCHAT®️, kan returneras eller bytas inom 30 dagar.

Till returportalen

En produkt måste returneras i originalskick. Dessutom måste en kopia av fakturan bifogas. Du kan ta dig tid att titta på och prova produkten. Det betyder att du kan prova våra handskar och se dem från alla håll, men du kan inte använda dem när du vintersportar om du vill lämna tillbaka dem.

Till returportalen

Du kan byta produkten till önskad storlek inom 30 dagar. För att göra detta måste du registrera din produkt på vår portal och ange önskad storlek. Du kan sedan ladda ned en fraktetikett.

Till returportalen

Du kan returnera din produkt inom 30 dagar. För att göra detta måste du registrera din retur på vår portal. Här anger du anledningen till returen och du kan därefter ladda ned fraktetiketten.

Till returportalen

Vi ser till att du får tillbaka din produkt och kan börja använda den så fort som möjligt. Den genomsnittliga reparationen är klar inom 7 dagar. Om det skulle ta längre tid, kommer vi naturligtvis att kontakta dig för en lämplig lösning.

Till reparationsportalen

Ja, för att kunna undersöka och testa produkten ordentligt, måste alla medföljande tillbehör skickas med. Till exempel batterier, förlängningskablar och laddare. Se till att produkten är ordentligt förpackad så att den inte kan skadas under transporten.

Till reparationsportalen