Returer och byten

BERTSCHAT®️ är ett internationellt företag som sedan mer än tio år tillbaka har specialiserat sig på försäljningen av dessa unika produkter. Produkterna utvecklas varje år, så att vi alltid kan erbjuda de bästa och mest avancerade produkterna. Dessa produkter skyddar dig mot de mest extrema väderförhållandena. Har du frågor om produkten eller är du inte helt nöjd? Kontakta oss då. Våra experter hjälper dig gärna.

 

* Följande krav gäller för din retur:

  1. Ångerrätten gäller endast köp som gjorts inom 30 dagar.
  2. Konsumentlagstiftningen gäller privata köp.
  3. Ditt köp måste vara komplett, oskadat och i originalförpackningen.

Till returportalen

VANLIGA FRÅGOR

Alla produkter som köps från BERTSCHAT®️, kan returneras eller bytas inom 30 dagar.

Till returportalen

En produkt måste returneras i originalskick. Dessutom måste en kopia av fakturan bifogas. Du kan ta dig tid att titta på och prova produkten. Det betyder att du kan prova våra handskar och se dem från alla håll, men du kan inte använda dem när du vintersportar om du vill lämna tillbaka dem.

Till returportalen

Du kan byta produkten till önskad storlek inom 30 dagar. För att göra detta måste du registrera din produkt på vår portal och ange önskad storlek. Du kan sedan ladda ned en fraktetikett.

Till returportalen

Du kan returnera din produkt inom 30 dagar. För att göra detta måste du registrera din retur på vår portal. Här anger du anledningen till returen och du kan därefter ladda ned fraktetiketten.

Till returportalen

Vi ser till att du får tillbaka din produkt och kan börja använda den så fort som möjligt. Den genomsnittliga reparationen är klar inom 7 dagar. Om det skulle ta längre tid, kommer vi naturligtvis att kontakta dig för en lämplig lösning.

Till reparationsportalen

Ja, för att kunna undersöka och testa produkten ordentligt, måste alla medföljande tillbehör skickas med. Till exempel batterier, förlängningskablar och laddare. Se till att produkten är ordentligt förpackad så att den inte kan skadas under transporten.

Till reparationsportalen