Användbara tips för att hålla dina batterier i optimalt skick

Upplagt av Bert Bertschat den

En korrekt behandling och skötsel av batterierna ger dem en längre och bättre livslängd. Batterier är känsliga produkter, så det är bra att veta hur de ska skötas och förvaras när du använder dem mindre eller inte alls. För varje produkt anges detta också med hjälp av en steg-för-steg-plan i den medföljande handboken.

ANVÄNDNING AV BATTERIER

Att använda batterierna har en positiv effekt och håller cellerna aktiva och kraftfulla. När batterierna är tomma kan du enkelt ladda dem för nästa användning. Vårt råd är att ladda batterierna efter användning, så att du har fulladdade batterier igen nästa dag.

FÖRVARING AV BATTERIERNA

Att använda batterierna har en positiv effekt och håller cellerna aktiva och kraftfulla. När batterierna är tomma kan du enkelt ladda upp dem för nästa användning. Vårt råd är att ladda batterierna efter användning, så att du har fulladdade batterier igen nästa dag.

  • Använd batterierna igen tills de är helt tomma.
    • Du kan placera dina produkter sida vid sida på köksbordet. Se i så fall till att Dual Heating-produkterna aldrig är på full effekt och att endast 1 värmezon är aktiverad, annars blir de för varma.
  • Sätt nu batterierna i laddaren i 1 till 2 timmar så att de blir halvladdade.
  • Koppla bort batterierna från laddaren.
  • Se till att batterierna förvaras på en torr och mörk plats.

Vi rekommenderar att du upprepar denna process var 8:e vecka. Detta säkerställer att batterierna aldrig läggs undan helt tomma eller helt fulla. Detta säkerställer att du har aktiva batterier med maximal kapacitet vid nästa användning.

Letar du efter de senaste, mest kraftfulla batterierna? Se här våra tillbehör eller uppvärmda handskar

← Äldre inlägg