Historien om Sirio

Upplagt av Bert Bertschat den

BERTSCHAT®-produkter används för alla möjliga ändamål. Från människor med tillstånd som köldknäppar, Raynauds syndrom eller paraplegi. Men produkterna används också av människor som bor i extremt kalla områden eller som besöker dessa platser för semester eller vintersport.

Idag pratar vi med skidinstruktören Sirio Talmon, som gärna delar med sig av sin personliga berättelse om den bekvämlighet och det resultat som BERTSCHAT®-produkterna ger honom.

"Mitt namn är Sirio Talmon, jag är en italiensk skidinstruktör och bor i Canazei. Det är en liten stad i Dolomiterna i Italien. Jag vill inte gå som katten kring het gröt, utan förklara direkt varför jag valde BERTSCHAT®. För drygt ett år sedan, i december 2022, låg jag helt förlamad på ett sjukhus. Jag hade drabbats av en allvarlig sjukdom som kallas Guillain Barrés syndrom. Denna sjukdom förstör ditt nervsystem och gör att du inte kan röra dig. Det var fruktansvärt och svårt att komma tillbaka till livet som det var innan. För närvarande är jag fortfarande inte tillbaka till 100 %, men jag är tillräckligt kompetent och vältränad för att kunna utföra mitt älskade jobb och min hobby - (undervisa i) skidåkning.

Denna sjukdom tvingade mig att söka på Google efter produkter som kunde hjälpa mig. Som nämnts är det en allvarlig sjukdom som påverkar nervsystemets funktion. Främst får jag ont i tårna och händerna när jag vistas i en kall miljö. I slutändan valde jag BERTSCHAT® eftersom det är det enda märket som är den tillgängliga lösningen för mig. Med maximal värmeyta och motståndskraftig mot de allra kallaste miljöerna. För närvarande lämnar jag inte hemmet en sekund utan dessa specialprodukter.


Jag berättar den här historien, precis som jag gör för mina gäster, eftersom de är intresserade av både min sjukdom och min lösning. Jag berättar också för dem att utan dessa BERTSCHAT®-handskar och -sockor skulle jag inte kunna utöva mitt älskade yrke. Jag är mycket tacksam för det."


Verkligen tack. För att du skyddar min kropp,
Sirio

Bläddra bland hela vårt sortiment av uppvärmda handskar och uppvärmda strumpor här och hitta din lösning.

← Äldre inlägg Nyare inlägg →