Lider du av heta, oroliga nätter?

Upplagt av Bert Bertschat den

Med vår uppfriskande BERTSCHAT®-sängkollektion kommer du att få en god natts sömn!

Medan solens värme är ett sant nöje, särskilt när den är en källa till D-vitamin, är den mycket obehaglig på natten. Sommarnätter är synonymt med ett varmt och kvavt sovrum. Våra BERTSCHAT® kylande produkter erbjuder en annan lösning på detta problem än luftkonditionering.

Praktiskt tips:
Den ljumma duschen är ett råd som är lika gammalt som tiden själv. En kall dusch fungerar bara på kort sikt eftersom du svalnar mycket snabbt, blodkärlen drar ihop sig och du till slut känner dig lika varm som innan. En ljummen dusch öppnar däremot blodkärlen så att blodet kan cirkulera snabbare, så att du kan njuta av en naturligt sval känsla under längre tid!

För en långvarig lösning har vi BERTSCHAT® uppfriskande örngott och underlakan. De är baserade på Outlast®-teknik. Denna rymdteknik utvecklades av NASA och används även under rymdresor för att kyla astronauter i höga temperaturer.

 

Denna teknik är också perfekt tillämpbar på land och i sängkläder. Det handlar om små mikrokapslar med utmärkta termoreglerande egenskaper som aktivt reglerar temperaturen. Dessa mikrokapslar är också kända som termokapslar.

Hur fungerar Outlast®?
Allt har att göra med fasändringsmaterial (PCM), vilket är vad vår kylväst är baserad på. Precis som vatten kan förvandlas till is och is till vatten, kan Outlast® också gå från fast till flytande och vice versa. Denna fasförändring gör att mikrokapslarna kan absorbera, lagra och avge värme.

Titta på den här videon för att få reda på mer:

Fördelarna:
Outlast®-materialet säkerställer inte bara en konstant sovtemperatur i sängen, utan skyddar också mot extrema temperaturfluktuationer (temperaturoscillationer). Du slipper plötsligt frysa eller bli varm och sover bättre och lugnare. Detta förhindrar att du svettas medan du sover: din kroppstemperatur är perfekt reglerad på en konstant nivå under hela natten. Detta gör våra uppfriskande sängkläder idealiska för personer som lider av temperaturfluktuationer eller har svårt att somna under varma dagar. BERTSCHAT® Outlast-sängkläder är dessutom certifierade med äkta rymdteknik, så du kan vara säker på att du är på rätt plats!

Är Outlast® tvättbart?
Uppfriskande sängkläder har avancerad teknik, men det innebär inga problem för tvättmaskinen. Du kan helt enkelt tvätta det i 30 grader på en normal tvättcykel!

← Äldre inlägg Nyare inlägg →